piątek, 3 lutego 2012

Dzisiejszy poranek nie był łatwy. Podobnie jak kilka poprzednich, kiedy temperatura sięgała nawet -20 stopni! Zima rozszalała się na dobre i tylko wspomnienia o wakacyjnych temperaturach i wyjazdach pomagają przetrwać drogę do i z pracy.

No, może nie tylko. Już za 3 dni rozpoczynają się targi gastronomiczne w Gdańsku i to właśnie tam wybiera się spora część ekipy easyFairs. Oczywiście cieszymy się z perspektywy wyjazdu i kilku dni nad morzem, gdzie temperatury jakby wyższe i klimat łagodniejszy niż w Krakowie. Ale nie tylko.

Miło będzie przede wszystkim spotkać restauratorów z Pomorza, którzy zaufali nam już przy pierwszej edycji targów, a i teraz informują o swojej obecności na Hali AWFiS. Zespół odpowiedzialny za kontakt z wystawcami targów FOOD-to-GO po miesiącach telefonicznych rozmów będzie miał zaś okazję do swobodnej wymiany opinii na temat imprezy.

Do nawiązywania kontaktów i budowania nowych relacji zachęcamy zresztą wszystkich, bo targi to przede wszystkim spotkanie ludzi, których łączą wspólne cele.

Jeśli jeszcze nie podjęliście decyzji o wizycie na targach FOOD-to-GO to na pewno pomogą w tym zdjęcia z poprzedniej edycji oraz mocne punkty naszego tegorocznego programu:
  • show barmańskie w wykonaniu Trójmiejskiej Grupy Baristycznej bar4you oraz BarCoctail, 
  • pokaz przyrządzania sushi przygotowany przez 77Sushi, 
  • degustacja potraw regionalnych oraz dań z ryb! 






Planowanie nadchodzącego sezonu dobrze rozpocząć 
od wizyty na targach FOOD-to-GO!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Będzie nam miło, jeśli podzielisz się swoja opinią.