Gdy świąteczna atmosfera
przeminie warto będzie przypomnieć sobie smak aromatycznych dań, pysznych
świeżych ryb i regionalnych przysmaków. Jak to zrobić nie spędzając wielu
godzin w kuchni podczas gotowania? Wystarczy
przyjść na Targi FOOD-to-GO!
III Targi
dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu
FOOD-to-GO (Gdańsk, 5-6 lutego 2013) to jedyne tego typu wydarzenie
na Pomorzu skierowane do przedstawicieli branży gastronomicznej i hotelarskiej.
Udział w wydarzeniu to gratka
dla smakoszy i miłośników jedzenia.
III edycja Targów FOOD-to-GO
zapowiada się naprawdę ciekawie! Zimą nad Bałtykiem spotkają się nie tylko
profesjonaliści związani z branżą od wielu lat, ale także regionalni producenci tradycyjnej żywności i lokalne stowarzyszenia
promujące zdrowy tryb życia i przywiązanie do regionu. FOOD-to-Go to wyjątkowa
szansa na posmakowanie regionalnej kuchni Pomorza i poznanie tradycyjnych dań.
Więcej informacji o Targach na
stronie: www.easyfairs.com/pl i profilu Facebooku: https://www.facebook.com/targiFOODtoGO
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Będzie nam miło, jeśli podzielisz się swoja opinią.