Zapraszamy do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które odbędą się 5-6 lutego 2014 r. w Gdańsku w hali Amber EXPO. Organizatorem wydarzenia jest firma easyFairs® Poland, lider w organizacji targów branżowych.
Już po raz drugi patronat nad wydarzeniem objęło Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. - Wierzymy,
iż podczas targów wspólnie uda nam się stworzyć miejsce, gdzie osoby na
diecie bezglutenowej nie tylko będą mogły posmakować produktów
bezglutenowych, ale również uzyskają cenne porady na temat diety – mówi Anna Przyborowska, Specjalista ds. Organizacji Targów.
Wśród gości specjalnych nie zabraknie duetu Jola Słoma & Mirek Trymbulak
– autorów książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego
Atelier Smaku na antenie Kuchni +. Już dziś zapraszamy na pokaz
kulinarny, który odbędzie się 5 lutego 2014 r. w hali Amber Expo
(pierwszy dzień targów). Szczegóły wkrótce na: www.easyfairs.com/pl
W ubiegłym roku podczas targów
FOOD-to-GO Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie
Bezglutenowej opowiedziało przybyłym gościom o programie „Menu bez Glutenu”.
Prezentacja wzbudziła szerokie zainteresowanie wśród uczestników
wydarzenia. Tegoroczna edycja będzie kontynuacją zagadnienia, dlatego
już dziś zachęcamy do rejestracji na targi. W tym roku wydarzenie
wzbogacone zostanie o strefę Produktów Bezglutenowych.
Ponadto w programie targów m.in.:
- Strefa Deserowe Inspiracje
- Strefa Produktów Regionalnych
- Zdrowotne właściwości przypraw i ziół
- Prezentacja na temat skutecznej kampanii promocyjnej restauracji
- Pokazy i degustacje
Zachęcamy do rejestracji na targi FOOD-to-GO, która pozwoli na bezpłatny udział w wydarzeniu.
Szczegóły na: www.easyfairs.com/pl/ftg2014
Godziny otwarcia targów:
Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30
Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Będzie nam miło, jeśli podzielisz się swoja opinią.