czwartek, 20 grudnia 2012

Targi FOOD-to-GO tuż, tuż...

Za oknem śnieg i mróz, wszyscy niecierpliwie czekamy na Boże Narodzenie. Święta to choinka, prezenty i rodzinna atmosfera. Nam kojarzą się także z domowymi, tradycyjnymi daniami i zastawionym stołem. Z rozmarzeniem myślimy o wigilijnej kolacji pełnej tradycyjnych potraw i przysmaków, a Wy?

Gdy świąteczna atmosfera przeminie warto będzie przypomnieć sobie smak aromatycznych dań, pysznych świeżych ryb i regionalnych przysmaków. Jak to zrobić nie spędzając wielu godzin w kuchni podczas gotowania? Wystarczy przyjść na Targi FOOD-to-GO!
III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO (Gdańsk, 5-6 lutego 2013) to jedyne tego typu wydarzenie na Pomorzu skierowane do przedstawicieli branży gastronomicznej i hotelarskiej. Udział  w wydarzeniu to gratka dla smakoszy i miłośników jedzenia.
III edycja Targów FOOD-to-GO zapowiada się naprawdę ciekawie! Zimą nad Bałtykiem spotkają się nie tylko profesjonaliści związani z branżą od wielu lat, ale także regionalni producenci tradycyjnej żywności i lokalne stowarzyszenia promujące zdrowy tryb życia i przywiązanie do regionu. FOOD-to-Go to wyjątkowa szansa na posmakowanie regionalnej kuchni Pomorza i poznanie tradycyjnych dań.
Targi FOOD-to-GO już wkrótce!
Więcej informacji o Targach na stronie: www.easyfairs.com/pl i profilu Facebooku: https://www.facebook.com/targiFOODtoGO

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Będzie nam miło, jeśli podzielisz się swoja opinią.